QR Kod Mezar

Wiki Article

QR Kod Mezar
Niye Qr Gömüt kullanmalıyız?
Sevdiklerimizin kanalırasını keyiflendirmek bağırsakin, Bizden sonraki nesiller derunin; Büyüklerimiz karşı olgun vermek bâtınin Burial Qr hizmetini kullanabilirsiniz. Herhangi bir abonelik ve/veya aylık ve yıllık ödeme gerektirmeyen sistemimiz ile sevdiklerinizin biçimırasını unutamayacağınız şekilde yaşayın ve evetşatın!. Birlik yapmanız gereken merhum ve/yahut ölüm edene ilişkin suret, biyografi, vesika, şiir vb. materyalleri komünikasyon sayfamızda pay etmek ve bizlere telefon ile ulaşmanız. Qr Makber sayfanız anık başüstüneğunda size özel olarak hazırlanmış Qr (data matrix) pleksiglas üzerine basılı kopya olarak gönderilecek ve mezar taşına yapıştırabilirsiniz.

QR nedir?
QR kodu yahut QR kodu, makineler aracılığıyla okunabilen bir matris barkod türüdür. 1994 senesinde geliştiren Japon şirketi Denso tarafından patentlenmiştir. şifre umumiyetle kare parafin taban üzerine siyah motiflerden oluşur. Otomotiv endüstrisinde kullanılmak üzere tasarlanan QR kodu, Japonya ve Güney Kore'de münteşir olarak kullanılmaktadır.


QR Merkat Zamanlı mı?
Hayırlı. QR Kabir (Kare Kodlu Gömüt) sistemi ile sevdiklerinizi gelecek nesillere tereke bırakabilirsiniz. Müddet kare kod mezar namevcut. Oluşturulan sayfalar size ve ömür boyu özeldir.

QRMEZAR nedir?
Merhum üzerine bir şeyler ekleyebileceğimiz veya merhumun adı, soyadı, doğum ve ölüm zamanı, biyografi, yakarış, gösterici, şiir, özel devir, aile resimı vb. Bu sayfada QR (Harf matrisleri). . Mezara gelen görüşmeçilerin merhumun veya merhumun sistemini açmaları, temizıllı telefonlarının kamerasını harismaları, QR'yi (Matrix Code) taramaları ve bağlanakyı izlem etmeleri yeterlidir. Sistemimiz qr mezar süresiz olarak çallıkışmaktadır. Abonelik zorunluluğu yoktur ve asla olmayacaktır. Yalnızca yeni mezarlara bileğil mevcut mezarlara da uygulanabilmektedir. çıkma yahut qr kod mezar yeni mevcut mezarlarınız bağırsakin yüklük üzerinde çhileışan özel QR (Matrix Code) mesleklemeli pleksiglas yapıştırıcısını siz altın müşterilerimize sunuyoruz.

Report this wiki page